Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејт во МК: Историја | Видео Продукција | Галерија | Линкови | Линк до Нас
Галерија: Натпревар во Софија, Бугарија-2002. | Белград, Август 2003 | Велес натпревар | SOFIA OPEN 2004 | СТРУГА СеШ'н- 06.08.2004 | Охрид 11 Септември 2004 | Kej 21.09.04 | Влае 11.12.04 | Thrasher S.O.T.Y. 2004 | Skate More Premeire | Маџари Sk8 Crew Juni 2005 | Late Nite Rain Session | Фото сесија со Перо и Иле 18.02.2006 | mk media skater 05 | best trick '06 uno | best trick '06 by dejan | best trick '06 by don@&mrmo | Sk8 Contest 15.04.2006 М | Плочник 16 Мај '06 | МНТ 02 Јуни '06 | Rexona '06 | Rexona '06 by Dejan | Отварање Ск8парк Карпош | Јунити контест 26.06.06 | Kej 21.11.2006 | Ладна сесија | Навака-Натака | Pannonian 8 | Mask&Ball |Незнам ди терам |A Trip to Vranje

ВЛАЕ СКЕЈТ и ИНЛАЈН СЕСИЈА - 11.12.2004 - Галерија 01
Galerija Video Clip
Значи беше договорено да се чекаме во 13ч на почетокот на Порта Влае (кај гелендерот). Бевме собрани цел Vlae Sk8 Crew. Први дојдоа Риат, Сефи, Игор, Диме и други... Поседевме тука малце и ги почекавме да дојдат Хакер, Бушав, Ана, Шуки, Пеџа, Диви, Перо, Иле... Почнавме да возиме околу 13:30 (додека го наместивме банерот и сл.) Инлајн-ерите возеа претежно на гелендарот, а Риат се здиве на големиот гап што е одма до гелендарот. Тука Диви стаи еден добар misty flip по што сите му аплаудираа. После тоа возевме низ цела Порта. Рипавме скали, кршевме ѕитчиња, паѓавме, се кршевме и шо уше не. Во глобала целата сесија испадна супер, снимивме многу добри клипови и слики, делевме налепници:). На крај возевме кај бензиската станица. Престанавме да возиме околу 16ч и сите си отидоа по дома. Толку од мене. Пишете на четот што мислите за сесијата.
Поздрав. Јоци ( Vlae Sk8 Crew)

 

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com