Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејт во МК: Историја | Видео Продукција | Галерија | Линкови | Линк до Нас
Галерија: Натпревар во Софија, Бугарија-2002. | Белград, Август 2003 | Велес натпревар | SOFIA OPEN 2004 | СТРУГА СеШ'н- 06.08.2004 | Охрид 11 Септември 2004 | Kej 21.09.04 | Влае 11.12.04 | Thrasher S.O.T.Y. 2004 | Skate More Premeire | Маџари Sk8 Crew Juni 2005 | Late Nite Rain Session | Фото сесија со Перо и Иле 18.02.2006 | mk media skater 05 | best trick '06 uno | best trick '06 by dejan | best trick '06 by don@&mrmo | Sk8 Contest 15.04.2006 М | Плочник 16 Мај '06 | МНТ 02 Јуни '06 | Rexona '06 | Rexona '06 by Dejan | Отварање Ск8парк Карпош | Јунити контест 26.06.06 | Kej 21.11.2006 | Ладна сесија | Навака-Натака | Pannonian 8 | Mask&Ball |Незнам ди терам |A Trip to Vranje

Галерија
el galeri de sammy
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17
el galeri de puci
817 839 824 824 822 816 813 809 808 806
"Get Together" - скејтбординг фото сешн 17.06.2006
„Фак оф ју сан оф а ган“ - скејтбординг фото сешн 16.04.2006
Порано:

Од лево кон десно:
Горе: Перо, Василе, Стефан, Нуредин, Ардијан. Доле: Иле, Марко.
Плочник, Скопје 21 Јануари 2004
Од лево кон десно: Перо, Василе, Стефан. Плочник, Скопје 21 Јануари 2004
Праќајте слики за фото галеријата на [email protected].

 


Стојна, Рила, Оџи, Раде и Лудо. Кеј Есен 1997.
Од лево горе кон десно доле: Мало, Марко, Блажо, Фичо, Алпин, Мате - Пошта, Скопје, 1994.


Статистика:

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com