Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејт во МК: Историја | Видео Продукција | Галерија | Линкови | Линк до Нас

Vesela Produkcija

„С.К.И.Р.О.Л.“

„Весела Продукција“ е името на видео продукцијата која се оформи спонтано при снимањето на „С.К.И.Р.О.Л.“ - првото македонско скејтборд видео.

„С.К.И.Р.О.Л. 2“

„No Name" е името на продукцијата која застана позади изработката на С.К.И.Р.О.Л.2. Се работи за истите луѓе од „Весела Продукција“ но со ново име.


Статистика:

 
skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com