Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Статии: Архива | Игри | Видеа | Весници | Писма | Перо-Колумна | Останато 

Во овој дел од веб сајтот ќе најдете различни статии за скејтбордингот во Македонија, кои се појавиле во списанија, новини, на интернет и слично. Статиите ги презентираме во оригинална форма, односно така како што се издадени и на истиот јазик.

 

 


Статистика:

 

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com