Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејт во МК: Историја | Видео Продукција | Галерија | Линкови | Линк до Нас

Целта на оваа веб страна е афирмација и промовирање на скејтбордингот во Македонија. Преставување на Македонија пред светот како место во кое позитивно се развива скејтбординг-от.

Прелистувајќи ги страните на www.sk8mkd.com ќе наидете на интересни содржини за локалните скејтери, местата за возење, скејтборд културата, продавниците во кои може да се набави скејтборд опрема и слично. Сликите и видео клиповите се неизбежни.

Како и да е, прелистувањето на оваа веб страна би требало да ви овозможи удобно возење скејтборд во Македонија.:)


Статистика:

 

 
skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com