Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Статии: Архива | Игри | Видеа | Весници | Писма | Перо-Колумна | Останато 
>>> Архива: 2005 | 2004 | 2003 | 2002

SK8MKD АРХИВА!
архива 08/2005
архива 09/2005
архива 10/2005
архива 11/2005
архива 12/2005
архива 01/2006
архива 02/2006
архива 03/2006
архива 04/2006
архива 05/2006
архива 06/2006
архива 07/2006
архива 08/2006
архива 09/2006
архива 10/2006
архива 11/2006
архива 12/2006
архива 01/2007
архива 02/2007
архива 03/2007
архива 04/2007
архива 05/2007
Поздрав!skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com