Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејт во МК: Историја | Видео Продукција | Галерија | Линкови | Линк до Нас
Галерија: Натпревар во Софија, Бугарија-2002. | Белград, Август 2003 | Велес натпревар | SOFIA OPEN 2004 | СТРУГА СеШ'н- 06.08.2004 | Охрид 11 Септември 2004 | Kej 21.09.04 | Влае 11.12.04 | Thrasher S.O.T.Y. 2004 | Skate More Premeire | Маџари Sk8 Crew Juni 2005 | Late Nite Rain Session | Фото сесија со Перо и Иле 18.02.2006 | mk media skater 05 | best trick '06 uno | best trick '06 by dejan | best trick '06 by don@&mrmo | Sk8 Contest 15.04.2006 М | Плочник 16 Мај '06 | МНТ 02 Јуни '06 | Rexona '06 | Rexona '06 by Dejan | Отварање Ск8парк Карпош | Јунити контест 26.06.06 | Kej 21.11.2006 | Ладна сесија | Навака-Натака | Pannonian 8 | Mask&Ball |Незнам ди терам |A Trip to Vranje

SOFIA OPEN 2004 - 13 Јуни!
Sofia OPEN - скејборд и БМХ дешавка во Бугарија од која што се вративме вчера. Си поминавме одлично и може да кажам дека бугарската сцена станува се подобра и подобра и може да се мери со грчката, словенската, хрватската итн... Како и да е, од натпреварот се одржи само тој за постарите скејтери, по што заврна. Сепак падна невидена вожња во одличниот скејтпарк. Имаше и минирамп. Пред натпреварот се одржи демо на британскиот 50-50 Skateshop pro sk8 тим составен од FLIN TROTMAN, RODNEY CLARKE и уште некој (може сте ги виделе во некое BLUEPRINT видео). Како возат дечките, глава да те заболи. Тука беа и србите (KOBAZZ тимот и други) од кои највеќе се истакна ПАЈА. Од Бугарија беа FLY SKATEBPOARDS, тимот на INSOMNIA, како и еден куп други бугари:). Од кај нас беа ФИЧО, МАТЕ, РИАТ, СЕФЕДИН и ВАСИЛЕ. Исто така, дечките од UNITEDPROCRU.COM изведоа брејкденс финти, а за БМХ демото се погрижија BMX JNKYS.
SOFIA OPEN 2004 Report & Photos by Mate.
Користена опрема: ЗЕНИТ 122.

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com