Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Екстра: Трикови | Музика | Графити | Скејт Директориум | Време | Превземања
>>> Трикови: Ollie | Pop Shove-it | Kick Flip | Heel Flip | 50-50 | 5-0 | FS Nose Grind | Boarslide | Nollie Kickflip | Noseslide | Manual | 360 Shove-it | K-Grind | B/S Tailslide | BS Nose Grind | FS Boardslide | Nollie

Добредојдовте во секторот трикови!
Тука можете да најдете објаснувања како да направите некој трик како Ollie, Kickflip,Pop Shove-it и други. Исто така за секој трик има по неколку слики каде што некој скејтер го прави трикот за кој е објаснувано. Секоја недела ке додаваме по неколку нови трикови. Можни се и клипови во блиска иднина.
 

Статистика:

 

 

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com