Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Екстра: Трикови | Музика | Графити | Скејт Директориум | Време | Превземања


Видеа за download
Велес Sk8 сесија + натпревар. Кликни овде за превју.

Скирол - првото македонско скејтборд видео. Кликни на сликата за download.
Позадини за компјутер:

Резолуција:
800x600 / 1024x768

Резолуција:
800x600 / 1024x768

Резолуција:
800x600 / 1024x768 / 1280x1024

Резолуција:
800x600 / 1024x768

Nokia логоа:

Избери лого за твојот мобилен телефон, кликни врз логото на десното копче од маусот и избери "save picture as..." Потоа логото можеш да го качиш на твојот мобилен преку програмот: "Nokia Logo Manager" (http://www.logomanager.co.uk)

 


Статистика:

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com