Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Екстра: Трикови | Музика | Графити | Скејт Директориум | Време | Превземања
>>> Музика: Бендови | Издавачки Куќи | Поезија

Музиката има големо влијание врз скејтерите. Исполнува голем дел од нивниот живот. Ја потикнува нивната желба за скејтање. Скејтерите сакаат да слушаат енергична музика - музика која во себе го содржи вишокот енергија на младите луѓе. Скејтбордингот е создаден од таа енергија. Вообичаените правци се хард кор, панк-рок, хип хоп, ска, итн. На многу начини скејтерите ја комбинираат музиката со скејтањето и тогаш скејтбордингот прераснува во своевидна уметност, како танцувањето, индивидуално изразување, опсесија.

 


Статистика:

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com