Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејтери: Скопје | Охрид | Струга | World
>> Скејтери од Скопје: Ана / Блажо / Василе / ВикторВ / Фичо / Мате / Горан / Јоци / Иво / Лудо / МаркоИ / МаркоС / Мики / Перо / СтефанР / Трајче / Зеко / Риат / Сефедин / Жоро / Мало / Мартин / Дац / ИгорК / Иле / Лисец / Симон / Митко

Видео клипови: 1, 2, 3, 4


Име и презиме:
Виктор Василевски
Роден:
1983
Живее:
Скопје - Лисиче
Вози од:
2001
Најомилен трик:
Smith Grind
Спонзор: Unity Skateshop
е-Пошта:
viksa$sk8mkd.com

Слики:
Трик: Tail Pick ; Локација: Скејтпаркот во Скопје; Година: 2002;
Трик: K-Grind; Локација: Скејтпаркот во Скопје; Година: 2003;
Трик: Ollie Grab; Локација: Скејтпаркот во Скопје; Година: 2002;
Трик: Nose Slide; Локација: ГТЦ Скопје; Година: 2003;
Трик: Nose Pick; Локација: Скејтпаркот во Скопје; Година: 2002;

 

 


Статистика:

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com