Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејтери: Скопје | Охрид | Струга | World
>> Скејтери од Скопје: Ана / Блажо / Василе / ВикторВ / Фичо / Мате / Горан / Јоци / Иво / Лудо / МаркоИ / МаркоС / Мики / Перо / СтефанР / Трајче / Зеко / Риат / Сефедин / Жоро / Мало / Мартин / Дац / ИгорК / Иле / Лисец / Симон / Митко


Видео клипови:

Интервју со Сефедин!
XMKD: Како се викаш?
Сефедин: Сефедин Азири.
XMKD: Колку години имаш?
Сефедин: Имам 15 години.
XMKD: Колку време возиш скејт?
Сефедин: Околу една година.
XMKD: Каква музика слушаш?
Сефедин: !!!Панк Рок!!!.
XMKD: Кој тие омилен скејтер?
Сефедин: Geoff Rowley.
XMKD: Што мислиш за скејтањето во Македонија?
Сефедин: Добро е но ни требаат повеќе покриени скејтпаркови и слично.
XMKD: Како е во споредба со Германија?
Сефедин: Скејтањето во Германија е многу добро и има повеќе места за возење. Во Македонија ни требаат повеќе скејтери и места за возење.
XMKD: Нешто за на крај?
Сефедин: Купете си скироли и почнете да скејтате!

 

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com