Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејтери: Скопје | Охрид | Струга | World
>> Скејтери од Скопје: Ана / Блажо / Василе / ВикторВ / Фичо / Мате / Горан / Јоци / Иво / Лудо / МаркоИ / МаркоС / Мики / Перо / СтефанР / Трајче / Зеко / Риат / Сефедин / Жоро / Мало / Мартин / Дац / ИгорК / Иле / Лисец / Симон / Митко

Видео клипови: 1, 2 , 3 


Име и презиме:
Марко Саболиќ
Роден:
1979
Живее:
Скопје - Водно
Вози од:
1992
Најомилен трик:
pop shove-it
е-Пошта:
marko$sk8mkd.com

Слики:
Трик: Pop Shoveit; Локација: Олимписки базен, Скопје; Година: 1995
Трик: Kick FLip; Локација: ЦK, Скопје; Година: 1996
Трик: BS Boardslide; Локација: Стоилко, Скопје; Година: 1994
Трик: Transfer Ollie; Локација: Скејтпаркот во Скопје; Година: 2000;
Трик: Скок; Локација: Копаоник; Година: 1998;

 


Статистика:

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com