Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејтери: Скопје | Охрид | Струга | World
>> Скејтери од Скопје: Ана / Блажо / Василе / ВикторВ / Фичо / Мате / Горан / Јоци / Иво / Лудо / МаркоИ / МаркоС / Мики / Перо / СтефанР / Трајче / Зеко / Риат / Сефедин / Жоро / Мало / Мартин / Дац / ИгорК / Иле / Лисец / Симон / Митко

Видео клипови:
1, 2, 3, 4, 5, 6 


Интервју со Риат by Павле!
Павле: Како се викаш?
Риат: Риат Азири.
Павле: Колку години имаш?
Риат: 14.
Павле: Од каде си?
Риат: Од Германија но сега сум преселен тука.
Павле: Колку време возиш скејт?
Риат: 2 години.
Павле: Имаш ли спонзори?
Риат: Возам за Family Bulding. (Скејтшоп во Германија кој има и свои даски)
Павле: Како е за скејтање во Македонија?
Риат: Во Макдеонија скејтањето е О.К. ама нема скејтпаркови.
Павле: Што возиш повеќе street или park?
Риат: Јас возам street, ама повеќе сакам рампи.

Слики:
k-grind

ohollie
bs ollie
melon grab


Статистика:

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com