Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Скејтери: Скопје | Охрид | Струга | World
>> Скејтери од Охрид: Ардијан | Нуредин | Никола

Видео клипови:
1, 2, 3


Име и презиме:
Ардијан Шабаноски
Роден:
21.05.1992
Живее:
Охрид
Вози од:
крајот на 2002
Најомилен трик:
nollie kickflip

Слики:
crooked - Охрид
? - Охрид
kickflip - Охрид

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com