Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Места за возење: Скопје | Велес | Кочани | Прилеп | Битола
>>> Скопје: Скејтпарк | Споменик „Гоце Делчев“ | Споменик „Мајка Тереза“ | Пред Олимписки базен | МНТ | Кеј (Под камениот мост) | ГТЦ | ТЦ Скопјанка | ТЦ Бисер | Пошта | Стоилко | Трготекстил | Жена Парк | Порта Влае | Алумина | Стара Железничка | Скејтпарк Карпош | Скејтпарк Железничка

Официјално отварање на скејтпаркот во Скопје

Ова е скејтпаркот во Скопје кој е од јавен карактер, влезот е слободен и по се изгледа во него може секој да прави што сака.:)

This funbox was made by Viktor and MarkoI. If all the skaters were like them the skatepark would had much more obstacles.


Статистика:

 

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com