Skateboarding in Macedonia
Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia

skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding


Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!

Анкета
Кое ви е омилено место за возење скејт во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Пред олимписки базен.
Аеродром
Трготекстил
Мавровка
Жена Парк
Време:
Повеќе...

Google
skateboarding
): Статии | Скејт во МК | Места за возење | Скејтери | Екстра | Дискусии | Контактskateboarding
Sk8MKD.com - Skateboarding in MacedoniaДизајн:TeamWDS.comskateboarding

Со гордост направено во Македонија


CETNIKS
>> Места за возење: Скопје | Велес | Кочани | Прилеп | Битола
>>> Битола: Фонтана

Фонтана
Фонтанта во Битола е едно од најдобрите скејт спотови во Македонија. Располага со мермерни ѕитчиња на секоја висина има добри гапови со огромни дропови, подлогата е од мермерни плочки онакви како во гтц во Скопје, не бркаат, и има грајнд бокс долг 2.5 метра висок до колена со округли шипки на рабовите направен од Мимсо, Слаткаро, Марушо и компанија. Што повеќе да се објаснува, лиги до колена, наскоро и повеќе фотки и видео од возење на ова место.
Фонтана

skateboarding

copyright © Sk8MKD.com 1999-2008
a division of XMKD.com