SNOWBOARDING in Macedonia
SNOWBOARDING in Macedonia

skateboarding
English Version coming soon...Can't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Колку често возиш сноуборд во сезона?
Секој ден.
Еднаш неделно.
Еднаш месечно.
Поретко од еднаш месечно.
Снежна прогноза:
Шапка
Маврово
Крушево
Отешево
Боровец
Банско

Време:
Скопје
Кликни за повеќе...
Битола
Кликни за повеќе...
Охрид
Кликни за повеќе...
Прилеп
Кликни за повеќе...
Повеќе...

Google

 

skateboarding

skateboarding

SNOWBOARDING in Macedoniaskateboarding

CETNIKS

> Галерија: XMKD Snowboard сеш'н 01| FIS EUROPA CUP | Kopaonik 2004| Snowboard сеш'н Austria 2004 | Snowboard сеш'н Mavrovo 2004 by Dejan | MK snowboard репрезентација на Дахштајн Глечер, Австрија 10.2004| MK skowboard репрезентација во Шладминг, Австрија 11.2004 | SNOW 01_2005 / Snow Session 19.02.2005 Маврово / Europa Cup 2005 / Кожув / Маврово 2005 by Шуки / Europa Cup 2006: Cosmofon press release, El gallery by Jimmy, El Gallery by Marko / El Gallery by Dejan / Slopestyle Mavrovo 2008


SNOW SESSION MAVROVO 19.02.2005 (01/02/03)

"Вака, денот беше супер, времето беше многу убаво, да многу убаво, иии, ние бевме така сите на маврово заедно отидени, да и сите се снимавме и беше многу убаво и бевме како едно семејство ме разбираш?"
- Пеџо _ 19.02.2005

Видео клип од целата приказна имате овде: snow_session_19_02_2005.wmv (10:59мин. или 11.35мб)
Фото галерии овде:
(01/02/03)
Сликаа:
Џими, Марко и Иво
Снимаа:
Иво, Марко, Филип, Бојан, Пеџа...
Скокот го среди:
Шуки со помош на другарот со ратракот.
Се кршеа:
Пеџа, Бојан, Марко, Раде, Томи, Љубе, Нино, Пол - од Холандија со другар му, Оливер, и многу други на кои за жал не им ги знаеме имињата.
Монолози, Дијалози и Стереолози:
Пеџа и Бојан
Поздрав до следната сесија...


SNOW SESSION MAVROVO 19.02.2005 (01/02/03)

skateboarding

copyright © Xmkd.com 2004-2012
a division of XMKD.com