SNOWBOARDING in Macedonia
SNOWBOARDING in Macedonia

skateboarding
English Version coming soon...Can't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Колку често возиш сноуборд во сезона?
Секој ден.
Еднаш неделно.
Еднаш месечно.
Поретко од еднаш месечно.
Снежна прогноза:
Шапка
Маврово
Крушево
Отешево
Боровец
Банско

Време:
Скопје
Кликни за повеќе...
Битола
Кликни за повеќе...
Охрид
Кликни за повеќе...
Прилеп
Кликни за повеќе...
Повеќе...

Google

 

skateboarding

skateboarding

SNOWBOARDING in Macedoniaskateboarding

CETNIKS

> Галерија: XMKD Snowboard сеш'н 01| FIS EUROPA CUP | Kopaonik 2004| Snowboard сеш'н Austria 2004 | Snowboard сеш'н Mavrovo 2004 by Dejan | MK snowboard репрезентација на Дахштајн Глечер, Австрија 10.2004| MK skowboard репрезентација во Шладминг, Австрија 11.2004 | SNOW 01_2005 / Snow Session 19.02.2005 Маврово / Europa Cup 2005 / Кожув / Маврово 2005 by Шуки / Europa Cup 2006: Cosmofon press release, El gallery by Jimmy, El Gallery by Marko / El Gallery by Dejan / Slopestyle Mavrovo 2008


Подготовки на MK snowboard репрезентација - 27.11.2004
Шладминг, Австрија
Фото галерија: секвенца01, секвенца02, секвенца03, секвенца04, секвенца05, секвенца06, freeride

Ова се малку општи фотографии од Шладминг како и неколку фотки од сноуборд паркот на BURTON каде што еден српски фотограф успеа да улови одлични фотки на момците кои возеа таму дента. Погледнете ги останатите фотки кликнувајќи погоре на секвенци линковите..


Подготовки на MK snowboard репрезентација - 27.11.2004
Шладминг, Австрија
Праќајте слики за во галеријата на [email protected]

skateboarding

copyright © Xmkd.com 2004-2012
a division of XMKD.com