SNOWBOARDING in Macedonia
SNOWBOARDING in Macedonia

skateboarding
English Version coming soon...Can't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Колку често возиш сноуборд во сезона?
Секој ден.
Еднаш неделно.
Еднаш месечно.
Поретко од еднаш месечно.
Снежна прогноза:
Шапка
Маврово
Крушево
Отешево
Боровец
Банско

Време:
Скопје
Кликни за повеќе...
Битола
Кликни за повеќе...
Охрид
Кликни за повеќе...
Прилеп
Кликни за повеќе...
Повеќе...

Google

 

skateboarding

skateboarding

SNOWBOARDING in Macedoniaskateboarding

CETNIKS

> Галерија: XMKD Snowboard сеш'н 01| FIS EUROPA CUP | Kopaonik 2004| Snowboard сеш'н Austria 2004 | Snowboard сеш'н Mavrovo 2004 by Dejan | MK snowboard репрезентација на Дахштајн Глечер, Австрија 10.2004| MK skowboard репрезентација во Шладминг, Австрија 11.2004 | SNOW 01_2005 / Snow Session 19.02.2005 Маврово / Europa Cup 2005 / Кожув / Маврово 2005 by Шуки / Europa Cup 2006: Cosmofon press release, El gallery by Jimmy, El Gallery by Marko / El Gallery by Dejan / Slopestyle Mavrovo 2008
> Галерија > Snowboard сеш'н 01: 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06


ГАЛЕРИЈА 01 - SNOWBOARD СЕШ'Н БРОЈ 01 - МАВРОВО 07.02.2004
Припрема.

Вака изглеа Big Air-от на Маврово

Бојан - Method Grab

Бојан - Slide

Бојан

Бојан - Big Air!

Шипка
ГАЛЕРИЈА 01 - SNOWBOARD СЕШ'Н БРОЈ 01 - МАВРОВО 07.02.2004

> Галерија > Snowboard сеш'н 01: 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 
skateboarding

copyright © Xmkd.com 2004-2012
a division of XMKD.com