ВИДЕО ГАЛЕРИЈАЕ-маилГлупостиНаградна ИграEnglish Version
 
acid wear
Velofest
alpinizam.org
plagij.at
paragliding club Vertigo
blog za skiroli
SkopjeClubbing
Нека Xmkd.com биде моја почетна страна! Нека Xmkd.com биде една од моите омилени вебстрани!
 

 

 денеска е:
XMKD.com Нека има МИР на земјата!

Среда, ден како ден, ми се јавува сестра ми „има свирка на плоштадот кај мајка тереза од 12 до 12!“ Се разбира не ме додржа да не поминам, од работа право таму. На влезот пред Дом на АРМ застанал еден DJ и пушта музика, реге така нешто ЛАБАВО. Супер музиче ама едвај 2-30 луѓе собрани. Кој вртеше... стварно неам појма, убо беше.
Набргу дознав дека тоа така и требало да биде, луѓето да си поминуваат, а музиката да си тече без да се собираат за да не се прави журка!? Во секој случај на организаторите им успеа тоа, свирката траеше до полноќ ама многу луѓе не се собраа.Значи браво за организаторите за свирката, патем речено тоа се www.civil.org.mk за да го одбележат меѓународниот ден на мирот, само можеле малку подобро да ги информираат луѓето да се соберат и да уживаат. Па нема смисла заради DJ-ите, за празна улица ли да пуштаат музика!pozdrav, Rante. Foto by Jimmy.
___________________________
муабети box
Chat Forum
email box

usernamepassword

snow box