skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Рецензии: Ролери | Кондури | Шини | Тркалца | Игри | Видеа
skateboarding
>> Рецензии >> Тркалца: 4x4 / 9mm / Chimera / Eulogy / Genre / Mindgame / Nihilist / Zealot
skateboarding

Aaron Feinberg III

Aaron Feinberg е едно од најголемите имиња во inline skating-от, а за Mindgame немам слушнато лош збор до сега. Mindgame Aaron Feinberg тркалото е наменето за flat-rocker возење. Големо е 56мм а тврдо 88А.

Pozdrav Haker!

Chris Farmer

 

Chris Farmer мене лично ми е најомилен скејтер во свет и со време го чекав неговото тркалце да излезе. Типот прави ненормални трикови а најпознат трик му е 540 Kindgrind на ненормален гелендар. Тркалцето е големо 57мм а 89А тврдо.

Pozdrav Haker!

Dustin Latimer IV

Dustin Latimer е еден од највлијателните скејтери во последно време кој е познат по правењето на полно необјасливи трикови ( доколку сакате да видите какви ѕирнете го видеото Words ). Неговото тркалце е 55мм големо и 90А тврдо.

Pozdrav Haker!

Higgs

Mindgame Higgs тркалцето е едно од најдобрите anti-rocker тркалца кое не е заоблено туку е со ивици за полесно закачување. Големо е 48мм а тврдо 100А.

Pozdrav Haker!

>> Рецензии >> Тркалца: 4x4 / 9mm / Chimera / Eulogy / Genre / Mindgame / Nihilist / Zealot
skateboarding
>> Рецензии: Ролери | Кондури | Шини | Тркалца | Игри | Видеа
skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com