skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Рецензии: Ролери | Кондури | Шини | Тркалца | Игри | Видеа
skateboarding
>> Рецензии >> Тркалца: 4x4 / 9mm / Chimera / Eulogy / Genre / Mindgame / Nihilist / Zealot
skateboarding

Brian Shima

Ова тркало на 4Х4 припаѓа на еден од најдобрите скејтери во светот Brian Shima. Тркалцата се flat-rocker а во комбинација со anti-rocker се убиствени. Големината е 60мм а тврдина 89А.

Pozdrav Haker!

Rob Thompson

Доколку тркалото на Brian Shima ви е преголемо тогаш ќе ви одговара 4X4 Rob Thompson тркалото. Ова тркалце е супер и за street и за park возење. Големо е 56мм а тврдо 88А.

Pozdrav Haker!
>> Рецензии >> Тркалца: 4x4 / 9mm / Chimera / Eulogy / Genre / Mindgame / Nihilist / Zealot
skateboarding
>> Рецензии: Ролери | Кондури | Шини | Тркалца | Игри | Видеа
skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com