XMKD ShopВИДЕО ГАЛЕРИЈАЕ-маилГлупостиНовостиEnglish Version
 
acid wear
Velofest
alpinizam.org
plagij.at
paragliding club Vertigo
blog za skiroli
SkopjeClubbing
Нека Xmkd.com биде моја почетна страна! Нека Xmkd.com биде една од моите омилени вебстрани!
 
       

 

  

Вовед:
Xmkd.com е интернет портал посветен на екстремните спортови во Македонија.
Неговата цел е промовирање и развој на овој вид спортови преку информирање на заинтерисираните за активностите, опремата и се што е потребно.

Тимот на Xmkd.com е сочинет од луѓе кои долго се занимаваат со овие спортови, познавајќи ги сите аспекти на истите.

Контакт:
contact$xmkd.com (сменете го "$" со "@")

 

муабети box
Chat Forum
email box

usernamepassword

snow box