SNOWBOARDING in Macedonia
SNOWBOARDING in Macedonia

skateboarding
English Version coming soon...Can't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Колку често возиш сноуборд во сезона?
Секој ден.
Еднаш неделно.
Еднаш месечно.
Поретко од еднаш месечно.
Снежна прогноза:
Шапка
Маврово
Крушево
Отешево
Боровец
Банско

Време:
Скопје
Кликни за повеќе...
Битола
Кликни за повеќе...
Охрид
Кликни за повеќе...
Прилеп
Кликни за повеќе...
Повеќе...

Google

 

skateboarding

skateboarding

SNOWBOARDING in Macedoniaskateboarding

CETNIKS


Архива на Новости и Занимливости
Новости и Занимливости
Испрати Новост


xmkd XMKD СКИ ВИДЕО КЛИП
minhen

Први мај навака натака со Цив, башка луѓево од Скопје на апсолвентска екскурзија ни поминаа до Виена на по пиво.. Вечерта тргнаа накај Минхен а нас толку не држеше гзот, скиите ги фрливме спонтано у ауто и тргнавме и ние накај Минхен за да се допиеме со нив.. после едно 3сата стигнавме и се „паркиравме„ дирекат во Хофбројхаус пивницата кај што почна класична фешта. Пиво јадење пиво пиво пиво и .. види слика

tux

Германски шлемови на глава, масовно заплашување на туристи од Кореа, пеење старо мак. песни и изведување на карате ударци по улиците на Минхен..

ок.. ги испративме нашите горди македонци за Парис а ја и цив пијани, во 1 после полноќ не ни остана ништо туку да ја летнеме накај скијање.. Застанавме после сат време на бензинска да „дремнеме„ едно 7 сата види слика

tux

и сабајлето збичивме накај Тукс, нашата најубава планина... види слика

tux

Налетавме на паудер миљон и како нездрави почнавме да скијаме, но набрзо душата не издаде и почнавме да кашламе ко стари дедовци... ЕЕЕ тоа беа денови коа праевме целодневки на снег без да се задишеме.,, и така.. ајде сеа доста бујрум клипче едно (запази цив како лета преку карпи) клик за даунлоад

_____________________________skateboarding

copyright © Xmkd.com 2004-2012
a division of XMKD.com