SNOWBOARDING in Macedonia
SNOWBOARDING in Macedonia

skateboarding
English Version coming soon...Can't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Колку често возиш сноуборд во сезона?
Секој ден.
Еднаш неделно.
Еднаш месечно.
Поретко од еднаш месечно.
Снежна прогноза:
Шапка
Маврово
Крушево
Отешево
Боровец
Банско

Време:
Скопје
Кликни за повеќе...
Битола
Кликни за повеќе...
Охрид
Кликни за повеќе...
Прилеп
Кликни за повеќе...
Повеќе...

Google

 

skateboarding

skateboarding

SNOWBOARDING in Macedoniaskateboarding

CETNIKS

> Рецензии: ВидеаTHAT - Forum Team Video 2006

После The Resistance, True Life и Video Gangs ете го од пред некое време и четвртото сноуборд видео кое ги прикажува неверојатните вештини на сноуборд тимот на Forum Snowboards. За ова видео специјално бил собран целиот тим, а режисер е повторно Sean Kearns - ако ви текнуе на Wiskey - The Adventures of boozy the clown? Ова видео е лудница од почеток до крај и кога ќе заврши си го нае*ал ако немаш снег у близина пошто ќе почнеш да кубеш коса и да корнеш кожа од што ќе ти се вози сноуборд. Уствари ќе се качиш на кров и ќе се пушташ по ќерамиди. :) Devun Walsh во воа видео е веројатно на врвот на својата кариера и едноставно го гледаш без здив. Море целото видео се гледа во еден здив. Нема досадни моменти.
Тука се исто така и новајлиите на Форум сноубордс Jake Welch, Stevie Bell кои растураат на голо. Интрата се наука и прават бордерите да светат со сета своја сила на вољата која ја имаат за овој спорт. And THAT is what I call an amazing snowboard video! And THAT shows why some people get paid a lot to ride a snowboard.


- фотки од премиерата
- teaser на YouTube
- THAT Stevie Bell teaser

Датум на издавање: 07 / 08 / 2006
Продуцент: Forum Snowboards
_________________________________

ESCRAMBLE

Совршената комбинација од квалитетни сноубордери и креативна камера го прави ESCRAMBLE хит за 2006 година. Сноуборд видео што мора да го види секој сноубордер. Луѓето од Volcom имаат вложено голем труд во ова видео и делот од себе што го имаат оставено во него накрај се испалтеше. После првата премиера која се одржа во Costa Mesa, следат и светски премиери а еве ги и датумите за Европските:

8/26 Munich, Germany - Skate Hall
8/26 Prague, Czech Republic - Mystic Skatepark
8/31 Stockholm, Sweden - KGB Bar
8/31 Zurich, Switzerland - Cinema Riff Raff
8/31 Trondheim, Norway - Bar Circus
8/31 Leicester, UK - Magic Toast
8/31 Antwerp, Belgium - Capital
9/1 Rothis (Vorarlberg), Austria - K-Shake
9/1 Riga, Latvia - Andrejsala
9/1 Barcelona, Spain - City Hall
9/2 Milan, Italy - Rolling Stone
9/2 Copenhagen, Denmark - Fliesen Bar
9/2 Amsterdam, Holland - Club Bitterzoet
9/2 Hossegor, France - Creme Cafe

Датум на издавање: 26 / 08 / 2006
Продуцент: Volcom
_________________________________

PULSE

Осетете го ритамот на модерното Freestyle сноуборд движење во овој нон-стоп, возбудувачки, полн со акција 16mm филм. MDP (Mack Dawg Production) го опипува пулсот на едни од најпрогресивните сноуборд арени во светот, вклучувајќи ги Канада, Јута, Орегон и Калифорнија. Во сноуборд видеото "Pulse" се искомбинирани најдобрите возачи, најдобрите терени и најдобрите сниматели за да ви го спакуваат најдоброто видео на 2002.

Датум на издавање: 08 / 20 / 2002
Продуцент: Mack Dawg
Од: Филип Матески

TRUE LIFE


Ова е издание на MDP (Mack Dawg Production) и Forum Snowboards.

True Life се фокусира на возењето и животот на еден од најсофистицираните тимови во сноуборд историјата. Патувајте со тимот по планетава и доживејте ја правата есенција на нивните сесии. Во видеото ќе ги видите JP Walker, Devun Walsh, Chris Dufficy, Jeremy Jones, BJ Leines, Joni Malmi, Nate Bozung, Mike Page, Rio Tahara и многу пријателчиња.

Датум на издавање: 9 / 15 / 2001
Продуцент: Mack Dawg
Од: Филип Матески

 

skateboarding

copyright © Xmkd.com 2004-2012
a division of XMKD.com