SNOWBOARDING in Macedonia
SNOWBOARDING in Macedonia

skateboarding
English Version coming soon...Can't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Колку често возиш сноуборд во сезона?
Секој ден.
Еднаш неделно.
Еднаш месечно.
Поретко од еднаш месечно.
Снежна прогноза:
Шапка
Маврово
Крушево
Отешево
Боровец
Банско

Време:
Скопје
Кликни за повеќе...
Битола
Кликни за повеќе...
Охрид
Кликни за повеќе...
Прилеп
Кликни за повеќе...
Повеќе...

Google

 

skateboarding

skateboarding

SNOWBOARDING in Macedoniaskateboarding

CETNIKS

> Видео Галерија:


ВИДЕО ГАЛЕРИЈА - Почетна Страна
EUROPA SNOWBOARD CUP 2006
Big Air, Mavrovo

click to download

Europa Snowboard Cup + Pedzo & Divi After Session.
Watch the scenery.


SNOW SESSION MAVROVO 19.02.2005

"Вака, денот беше супер, времето беше многу убаво, да многу убаво, иии, ние бевме така сите на маврово заедно отидени, да и сите се снимавме и беше многу убаво и бевме како едно семејство ме разбираш?"
- Пеџо _ 19.02.2005

Видео клип од целата приказна имате овде: snow_session_19_02_2005.wmv (10:59мин. или 11.35мб)
Фото галерии овде:
(01/02/03)
Сликаа:
Џими, Марко и Иво
Снимаа:
Иво, Марко, Филип, Бојан, Пеџа...
Скокот го среди:
Шуки
Се кршеа:
Пеџа, Бојан, Марко, Раде, Томи, Љубе, Пол - од Холандија со другар му, Оливер, и многу други на кои за жал не им ги знаеме имињата.
Монолози, Дијалози и Стереолози:
Пеџа и Бојан
Поздрав до следната сесија...


SNOW 01 - 2005

Klik za downloud!

Еден ден на снегот... snow 01 2005


FIS EUROPA CUP MAVROVO 2004

FIS EUROPA CUP MAVROVO 2004

На Европскиот Куп во Сноуборд учествуваа тимови од: Македонија, Словенија, Бугарија, Србија и Црна Гора, Хрватска, Унгарија, Грција, Германија, Швајцарија, Австрија.
Времетраење: 1.39 минути.
Формат: Windiws Media Video - .wmv фајл.
Големина: 3.35 мегабајти.
Снимено на: 21.02.2004 Сабота.


XMKD big air&rail SNOWBOARD сеш'н број 1! Одржан на 07.02.2004.

XMKD big air&rail SNOWBOARD сеш'н број 1!

Бордери: Раде, Бојан, Пеџа, Мате, Кацар, Мики, Иле, Марко, Зоки, Сандра, Сале и други...
Времетраење: 2 минути.
Формат: Windiws Media Video - .wmv фајл.
Големина: 4.5 мегабајти.
Снимено на: 07.02.2004 Сабота.

Праќајте видео клипови за во видео галеријата на [email protected].


skateboarding

copyright © Xmkd.com 2004-2012
a division of XMKD.com