skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Места за возење во Скопје: Скејтпарк | Црниче | Кеј | Кинеска Амбасада | Куќата на Мајка Tереза | Плочник | Скопјанка | Словенија Спорт | Споменикот на Мајка Тереза | Водно | Машински Факлултет | О.У. Ленин (Гоце Делчев) | Гелендерите кај полицијата во Црниче | Капиштец кај Домот | Скејпаркот кај Имес | Игралишетето во Н.Лисиче
skateboarding

Ново Лисиче

Во ново Лисиче меѓу збрадите тамо кога ќе свртиш лево од некаде на средина на билеварот има едно како игралиште така е со трибини околу и тамо покрај трибините има и гелендари и скали. Доле е малце гадно за слетување пошто е асвалт онаков рапав и препорачливо е долги да се носат за да се заштитиш од кожата да ти се одере.

 

skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com