skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта [email protected]:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Места за возење во Битола: Нова Битола | Музичко | Техничко | Фонтана
skateboarding

Фонтана
Фонтанта во Битола е едно од најдобрите скејт спотови во Македонија. Располага со мермерни ѕитчиња на секоја висина има добри гапови со огромни дропови, подлогата е од мермерни плочки онакви како во гтц во Скопје, не бркаат, и има грајнд бокс долг 2.5 метра висок до колена со округли шипки на рабовите направен од Мимсо, Слаткаро, Марушо и компанија. Што повеќе да се објаснува, лиги до колена, наскоро и повеќе фотки и видео од возење на ова место.
Фонтана

skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com