ВИДЕО ГАЛЕРИЈАЕ-маилГлупости
 
acid wear
Velofest
alpinizam.org
plagij.at
paragliding club Vertigo
blog za skiroli
Skopje WiFi
SkopjeClubbing
Нека Xmkd.com биде моја почетна страна! Нека Xmkd.com биде една од моите омилени вебстрани!
       

 

   Испрати Новост - архива овде! новости овде >
 
Plagij.at
xmkdGotye parody - some study that i used to know

_________________________________________

xmkd Mishka Intro: Spencer Nuzzi

_________________________________________

xmkd Aaaaaaaaaaa..

Aaa

_________________________________________

xmkd Подводните убавини на Охридското езеро низ фотообјектив
Фото

Изложба на подводна фотографија ќе биде отворена в петок (на 25 мај), во 20 часот, во Народниот музеј Охрид – Куќа на Робевци. Станува збор за 30-ина фотографии, со димензии 30x40 см на бело паспарту, фотографирани на различни локации во Охридското езеро. Изложбата ја организира нуркачкиот клуб „Ботом тајм“ од Охрид, а фотографиите се дела на нуркачите Никола Паскали и Александар Булевски.
Авторите објаснуваат дека селекцијата ја направиле од околу 4000 фотографии, кои настанале како резултат од многубројни нуркања во текот на минатите четири години на повеќе атрактивни локации.
-Идејата произлезе од фактот дека малкумина имале можност да ги видат подводните убавини на Охридското езеро. Нашето воодушевување сакавме да го пренесеме и на што повеќе љубопитни. Не испровоцира и фактот што ова ќе биде можеби една од првите изложби на подводна фотографија во Македонија – велат авторите.
Фотографиите ќе бидат достапни за публиката до 8 јуни.

Поздрав!
_________________________________________

xmkd National Geographic Extreme Photo Of The Week
NG

_________________________________________

xmkd It's Ofišl: Ти треба некој!

Новиот спот на Суперхикс!
_________________________________________

xmkd AdiBottom Tee
AdiBottom

Тоа е таа rock the bottom маичка од adidas Originals!
_________________________________________

xmkd Wrehouse video outtakes

_________________________________________

xmkd PARKOUR Bage & Gago.

_________________________________________

xmkd Skirol throwaways #5

_________________________________________

xmkd < < < BREZOVICA 2012 SBX CAMP > > >

XMKD & SCARDUS SBX CUP 2012

XMKD & SCARDUS SBX CUP 2012

March in BREZOVICA 2012
XMKD & SCARDUS presents SBX Camp od 19-25 Mart. 
Bordercross- 24 Mart
Skicross na 25 Mart

TRENING, TRKA, ZABAVA, DJ'S, NAGRADI
KONTAKT: FB, [email protected]

__________________________________________

xmkd Skirol vo Prolet 2012
SK8

_________________________________________

xmkd Vodno Jammin'

Jammin'

__________________________________________