XMKD ShopЕ-маилГлупостиНаградна ИграEnglish Version
 
acid wear
Velofest
alpinizam.org
plagij.at
paragliding club Vertigo
blog za skiroli
SkopjeClubbing
Нека Xmkd.com биде моја почетна страна! Нека Xmkd.com биде една од моите омилени вебстрани!
 

 

  

Апликација за и-маил @xmkd.com прати на admin(at)xmkd.com со Име Презиме и прекар.

 

Од денес 05.09.2006, се префрливме на гмаил. Веб Логирање од овде: http://posta.xmkd.com
Старите маилови си остануваат достапни на стариот сервер и можете да им пристапите како до сега преку http://webmail.xmkd.com/. Но се што примате од денес па натака си легнува на гмаил, не на powweb! ВАЖНО: На новиот гмаил сервер ги отворивме само адресите што биле активни во скоро време. Значи ако сте добиле емаил со нов пасс и со логин инструкции за на гмаил значи дека веќе ви е отворен емаил на новиот сервер и можете да си се логирате и да терате работа. Ако не тогаш треба да ни пишете да ви отвориме.
За тие што проверуваат преку имеил клиент како Outlook, Thunderbird и сл. прво мора во вашиот акaунт да си ја активирате поп3 опцијата која се наоѓа во сетингс менито. А таму имате и упаство како да си го сетирате емаил клиентот.
Ако веќе сте имале искуство со гмаил лесно ќе се снајдете, ако не слободно прашајте не на contact$xmkd.com. Епа наздравје со новиот ХМКД Гмаил!

pop: pop.gmail.com
smtp: smtp.gmail.com

How to configure your email client.


Поздрав, xmkd tech staff.